View Single Post
Old 02 Nov 2009, 15:18   #76
Floydman
Guru

Floydman

daca Udrea ajunge prim-ministru, cum se zvoneste, atunci inseamna ca Base a inebunit complet, si nu imi ramane decsat sa imi imaginez ca Romania se va dizolva intr-un ocean de prostie si incompetenta.

ma gandesc serios sa ies din pasivitate si sa votez in turul doi cu oricine poate evita nenorocirea PDL care se pare ca devine intr-adevar "raul cel mai mare".

pana acuma parca nu se putea distinge, si convingerea mea era ca politicienii erau toti la fel, dar in ultimele saptamani se pare ca PDL si Base sunt campionii toxicitatii mediului politic romanesc.

nu stiu daca Restauratia e raspunsul de care are nevoie Romania. monarhia nu poate fi decat constitutionala, rolul major in carmuirea tzarii il va avea tot parlamentul, pentru ca o dictatura, luminata sau nu, nu mai este posibila astazi, in spatiul european.

Ultimul dictator european a fost la sarbi, pt ca acolo conditiile o permiteau, si oricum a iesit nasol pt ei. Cred ca adevarata solutie ar fi ca societatea civila sa se revigoreze, si sa oblige clasa politica romaneasca, intr-un fel pe care inca nu il stiu, sa se conformeze lustratiei.

Dupa mine, lustratia ar insemna interzicerea oricarui mod de implicare politica NU NUMAI A FOSTELOR CADRE PCR, dar si a TUTUROR membrilor partidelor politice actuale, care au activiat politic in Romania post decembrista.