View Single Post
Old 01 Nov 2009, 15:23   #11
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Originally Posted by Kramer:
Nici tampenia aia de Valentine`s Day nu o port suporta. Daca exista Dragobetele, de ce iti mai trebuie si Valentine`s Day? Poate peste vreo 10 ani o sa avem si Thanksgiving Day si Hanukkah...

In Anglia si in America e traditie asta cu Halloween-ul, ...Cand or sa sarbatoreasca si astia Dragobetele la ei acolo, atunci mi se pare logic si corect sa sarbatorim si noi Halloween-ul si Valentine`s Day. Dar in Romania copia e la putere...Nu le am cu traditia de loc, dar mi se pare de prost gust sa sarbatoresti niste prostii...la fel cum mi sa pare de prost gust sa folosesti cuvantul "party" in loc de " petrecere" si exemplele de cuvinte care sunt folosite din ce in ce mai des intr-o discutie de zi pot sa continuie la nesfarsit.
Total de acord. Nu suport sarbatorile astea imprumutate, adica copiate. Valentine's Day e o tampenie. La fel si Halloween-ul. Sincer, care e scopul?

Cuvinte de genul "party" sau "weekend" sunt mult mai usor de digerat fata de conversatii intregi care se tin jumatate in romana - jumatate in engleza, cu expresii, propozitii si fraze intregi spuse doar in engleza. Daca intrii intr-un local si te pui jos, de foarte multe ori, asisti involuntar la astfel de conversatii purtate, in general, de elevi de liceu. Pe mine astea ma frustreaza mai mult decat sarbatorile copiate.
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif