Thread: "The Orphan"
View Single Post
Old 17 Oct 2009, 23:51   #11
Disciple
Guru

Disciple

In primul rand constructia personajului Esther cu toate tertipurile ei,felul ei vestimentar si comportamentul de "nu sunt ce par a fi".
Toate actiunile pe care le intreprinde au un scop bine definit nefiind chestii umflate cu pompa doar ca sa vada spectatorul sanje pa ecran.
Vad ca toata lumea are o problema cu cliseele.
Ca sa spui o poveste interesanta nu trebuie obligatoriu sa reinventezi roata ci daca o spui intr-un mod fascinant pentru spectator pariul este castigat si toata lumea e multumita.
Mai ales ca vorbim de horror un gen destul de terfelit in aceasta mocirla a cliseelor si in care extrem de rar gasesti ceva realmente original in zilele noastre.
Scenariul acestui film stie cum sa te suceasca ca sa te faca sa uiti(ca sa zicem asa) de aceste clisee.
Trebuia ca mama sa afle cumva ca ceva nu e in regula cu Esther,iar secventa cu telefonul nu m-a deranjat si nici nu mi-am zis :"ba am mai vazut asta in xspe filme...".
Acum si cuvantul "banal" are un sens relativ.De pilda mie mi se par banale toate filmele astea cu Halloween.Deja nu le mai vad rostul.Sau alea cu masacrul din Texas.
Astea sunt niste exemple de povesti banale din punctul meu de vedere.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif