View Single Post
Old 13 Oct 2009, 00:09   #1315
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

In urma unei discutii serioase si sincere cu Deleted, mi-am reconsiderat profund pozitia.
Ea m-a ajutat sä înteleg cä am overreacted fatä de Halebard, am fost foarte nedrept cu el, am väzut numai partea negativä, nu si dorinta lui de a ne regäsi, nu si suferinta cauzatä de seria conflictelor declansate involuntar, din iulie încoace.
Trebuie sä precizez cä, înainte, noi doi ne-am înteles bine întotdeauna. Chiar si în 9 iulie, am bäut o bere împreunä si am convenit cä nu existä nici o ostilitate personalä între noi. Din päcate, ulterior el a läsat trei indivizi turbulenti sä mä insulte, iar eu am gresit la rândul meu, imputându-i-o la nivel personal. Cam de acolo a degenerat totul. (E semnificativ si faptul cä ulterior s-a certat chiar si el, la rândul lui, cu cei trei.)
Ca atare, îmi exprim regretul real, îi cer iertare pentru cä pe parcursul conflictului care a urmat mi-am pierdut de multe ori cumpätul, am reactionat peste mäsurä de dur si i-am cerut în repetate rânduri bannarea, astfel împiedicându-l sä spunä ce are de spus, si sä gäseascä o cale de revenire printre noi.
Acum înteleg în sfârsit ce tristete si dezamägire nemärginitä se ascund dincolo de mesajele lui derutante si aparent ofensive din ultima vreme.
Ca atare, sustin în mod exceptional sä fie debannat, si dacä o vreme va mai continua sä posteze mesaje supärätoare, sä le privim cu räbdare si întelegere. Si el, si noi, meritäm o nouä sansä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif