@ gloria & stefan: as dori sa precizez - referitor la postarea userului pitbull - k 'intoarcerile' mele pe ac forum (absolut punctuale) au avut k scop
exclusiv protejarea imaginii mele publice, balacarita cu inconstienta de respectivul spitbull & de useritza illotempore. este, daca vreti, echivalentul unui 'drept la replica' - pe care va multumesc k mi l-ati acordat de fiecare data.
cum se stie, escaladarea (de catre respectivul pitbull) a conflictului virtual in viata reala a fost daunatoare
si pt imaginea cinemagiei (lucru pe care-l regret!), insa trebuie stiut k respectivul isi semneaza articolele cu linkuri la site-ul vostru...
altminteri, inversunarea (prosteasca) cu care continua sa ma atace se vede si in solicitarea de a fi bannat pt k... am dezvaluit identitatea reala a useritzei illotempore,
desi aceasta o facuse ea insasi kiar pe acest forum - asa cum am aratat, de altfel, mai sus.
este cit se poate de regretabil k unii oameni, kiar la o virsta inaintata, nu isi cunosc limitele, transformind o (iluzorie, oricum) 'rivalitate' de breasla intr-un caft de maidan