View Single Post
Old 12 Oct 2009, 14:19   #1288
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ricutzule, îti multumesc, si apreciez cä ai înteles just pozitia mea.
Totusi, cred cä am depäsit de mult despicarea firului de pär în tzî, cu problema asta a numelor.

In schimb, apropo de povestea cu Illotempore, pozitia mea e urmätoarea:

Intrucât mesajele ei de la "In suturi!!!" erau regulamentare (fiind singurul topic afectat anume certurilor färä limite), stergerea lor e discretionarä. In schimb, e de salutat atitudinea fermä a administratorilor de a preveni mult mai drastic scandalurile si injuriile.
Prin urmare, consider cel mai firesc urmätorul curs:
- sä se recupereze mesaje sterse;
- sä se steargä (mai precis: fäcându-l invizibil) tot topicul "In suturi!!!"
- Illotempore sä nu ne päräseascä.

Si mai atrag atentia asupra unui lucru:
O prevedere a regulamentului spune cä administratorii îsi rezervä dreptul de a banna pe orice user care, chiar dacä nu încalcä în mod explicit regulamentul, are totusi atitudini däunätoare, de naturä sä perturbe bunul mers al forumului, sä genereze tensiuni, etc.
In baza acestui principiu, ar fi beneficä bannarea pe termen nedefinit a fostilor (de jure) useri Halebardul si Alex Leo Serban, care de aproape patru luni nu mai revin la noi decât ca sä se manifeste agresiv, ofensiv si disruptiv. Ca mäsurä de severitate suplimentarä, dat fiind obiceiul lor de a insulta si defäima Cinemagia folosind date si citate de pe forumul nostru, s-ar impune si ban de IP.
Precizez cä sunt constient de suferinta care-i atrage aici, în locul de care au fost legati atâta vreme, si de complexele de vinovätie care acum le determinä aceste reactii aberante si deviante: ar vrea sä-i primim înapoi, dar orgoliul îi cenzureazä, asa cä ne atacä violent, încercând sä se autoamägeascä si sä-si invalideze vulnerabilitätile. Ii asigur de mila si compasiunea mea - dar, dat fiind caracterul nociv al acestor manifestäri sociopatologice, sustin ca necesarä, sine ira et studio, mäsura bannärii de user si IP, pe termen foarte lung, propusä mai sus.

Last edited by Pitbull : 12 Oct 2009 at 15:09.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif