View Single Post
Old 12 Oct 2009, 13:45   #1287
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by keepwalking:
ricutza,

hai sa nu fim atat de pretiosi.
la urma urmei, mesajul lui jactati nu continea nici un element care sa-i fi pricinuit vreun prejudiciu de imagine daca era facut public.
nu era nimic intim, nimic jenant.
mai mult, mai fusese trimis si altora.
eu zic sa nu ne credem mai importanti decat suntem.
si, uite, ori de cate ori i-am intrebat pe administratorii acestui forum de identitatea cuiva de aici, au fost discreti si nu mi-au dat niciodata nici un nume.
acest lucru demonstreaza buna lor credinta si lipsa oricarei partiniri.

Foarte rau ca i-ai intrebat de identitatea unor useri, foarte bine (si normal) ca nu ti-au raspuns.

Nu ar trebui sa conteze cine esti pe forumul asta ca sa ai dreptul la anonimat. Din punctul meu de vedere are dreptul sa ramana anonim si un mare regizor care are 15 Oscaruri pe noptiera si un pusti de 13 ani care e pasionat de filme.
Daca tu nu poti intelege asta, nu pot decat sa ma bucur ca tu nu esti unul dintre moderatorii acestui forum.

Si uite, Pitbull de exemplu chiar are mesaje unde posteaza numele lui real. Cu toate astea, mie mi se pare normal sa-i raspund folosind nick-name-ul ca respect pentru modul in care alege el sa-si construiasca identitatea virtuala. Atata vreme cat nu face el singur trecerea totala de la nick-name la nume real, n-am sa vin eu sa fac asta.