View Single Post
Old 11 Oct 2009, 16:53   #1276
Judex
Banned

Judex

Ar fi absurd sa vreau sa fie toti oamenii la fel sau sa am macar pretentia ca toti ceilalti sa gandeasca la fel ca mine, dar ma vad nevoit sa dau un exemplu personal, pentru ca observ ca ceea ce eu consider spete minore se transforma in chestiuni de viata si de moarte pe diverse forumuri. Mai concret, eu am si uitat de discutia aia, e ca si cum n-ar fi existat, ma si mir ca se revine acolo. Am destule alte probleme in plan real: am asistat la cel mai umilitor esec din istoria Nationalei de fotbal, senzatia pe care o incerc e comparabila cu cea de rusine ca-s roman care ma cuprinde cand aud ca mai face Nicolaescu vreun film; stau de cateva zile intr-o casa aproape goala, cu maldare de dvd-uri si casete video ingramadite peste tot pentru ca intarzie comanda cu noua mobila; ma cert cu tot felul de clienti nesimtiti si, colac peste pupaza, iubesc o femeie maritata care nu vrea sa divorteze desi simte la fel. Nu stiu daca aveti si voi astfel de probleme, si imi doresc sincer sa nu, dar, in aceste conditii, se pare ca va creati voi unele care sa va ocupe timpul, fie si in spatiul virtual. In concluzie, Halebardule, las-o asa cum a cazut, nu te mai crampona atat! Nu e cazul sa faci iar din tantar armasar.

PS
In ceea ce priveste "Cazul Jactati" prefer sa nu ma bag pentru simplul fapt ca nu mi-e clar deloc de unde s-a plecat si prin ce minune s-a ajuns asa departe.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif