Wow, copäcelu' falnic m-a dat în judecatä!

Incepe sä devinä interesantä viata!
Illo, sper sä te dea si pe tine, mergem împreunä la proces si-l facem de panaramä, ok? Sau, dacä-s procese diferite, tu vii la al meu, si eu la al täu!
Apropo, "homo" nu e o insultä, e o stare normalä, asa cä poate sä rämânä. Dacä pe mine m-ar face cineva "homo" as zice doar "nu e adevärat", nu m-as ataca. E la fel ca si cum mi-ar spune cä sunt romano-catolic, sau sloven, sau evreu, sau mongoloid, sau inginer, sau bolnav de diabet, sau cä am 37 de ani ori 53 de ani - lucruri complet false, dar deloc ofensive. Se vede cä boschetul falnic încä nu stie c-am trecut în secolul XXI, am intrat si-n U.E., iar atributele minoritätilor sexuale nu mai au nimic peiorativ.
...A, si apropo, bancul cu despärtirea aia în silabe s-a-mputit de mult, de vechi ce e. Acum patru ani, Nume era "indi-vidu"; mai recent, si eu devenisem "indi-vidu"; acum Illo e "indi-vida". Mai schimbä si tu, puiete falnic, catä de fii mai original oleacä, sä nu creadä lumea cä mai mult nu te duce mintea.
* * *
Gloria, Stefan, ia bannati-l putin (dar mult) pe userul Alex Leo Serban. A divulgat în mesajul de mai sus numele real al colegei sale de forum Illotempore2002.