View Single Post
Old 09 Oct 2009, 12:43   #719
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

In ultimele trei zile, am avut parte de trei miracole, în ordine crescätoare:
- Alaltäieri, am donat 20 ron pentru o actiune de caritate crestinä. Seara, când asteptam plata luminii, cu banii pregätiti, am avut surpriza sä aflu cä, dimpotrivä, am în cont la ei un excedent de 82 ron! (Asta e o minune asa, simbolicä... )
- Ieri, Nemira m-a chemat sä semnez contractul pentru reeditarea traducerilor mele dupä Stephen King: "It" si "The Talisman" - prilej cu care am aflat cä-mi vor da cca. 2000 euros. (Asta fiind chiar una palpabilä - tovaräsii si pretinii stiu de ce! )
- Azi, am primit aprobarea de prelungire a contractului de casä - astfel, câstigând lupta pe care o duc de doi ani jumate, prin tribunale si primärii, ca sä-mi pästrez apartamentul (pe care imediat am sä-l si cumpär - cei 2000 euros vor fi avansul). (Asta, DA, minune!!! )
...In paralel cu toate astea, îmi vin mereu noi elevi. Reusitele la admiterea de anul ästa îsi aratä roadele!

Apoi sä nu fii FERICIT???

(Amicului care visa sä mä vadä cersind sub poduri îi cer iertare: nu tinem - si nici nu credem cä ne mai aduce, c-am auzit cä nu se mai fabricä! )
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif