piraterie pro sau contra ? Eu sunt mai mult decat pro si am mai multe motive ca sa fac chestia asta
1 pot sa downladez
filme VECHI de calitate pe care nu le gasesc NICAIERI !!!!!!!
2 apar filme noi dar care NU AJUNG IN ORASUL meu si pentru asta trebuie sa :
ma duc la brasov sa le vad platesc 20 lei bilet de tren + 20 de lei bilet film + 10 lei suc,popcorn=50 lei!!!!! plus o zi f****a pe tren dus intors asa ca (
NO WAY)
3
muzica pentru ca sunt abonata la r.d.s. idiotii astia tiampiti ca altfel nu le pot spune MI-au taiat canalele De MUZICA STRAINE si acum am ramas sa ascult ca**turile de canale romanesti cu muzica lalaita (si o engleza de balta =>inna) de aceea prefer sa scot muzica de pe torrenti(straina in general)
4 o alta chestie descoperita e downloadarea la bulan ->am luat cateva filme suedeze,germane si unu finlandez si am ramas inmarmurita la prezenta scenica a actorilor , in final niste filme de exceptie
= as pune o poza dar mi-e sa nu ajunga pe unde nu trebuie (dar ca sa va fac o idee am 406 de torrenti la share si 16 la downloadat
=ce ma supara(

furioasa) FOARTE tare e ca pirate bay a fost cumparat si vor sa ne faca sa platim pentru torrenti dar lasa ca in 6 luni o sa apara alt site mai bun si FREE