View Single Post
Old 02 Oct 2009, 09:15   #34
Deleted
Guru

Deleted

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by paul_aramis:
Bucureşti, zilele premergătoare congresului XIII. oraşul umplut de afişe cu congresul pcr, fiecare stâlp, fiecare zid poartă un afiş care zice ceva de asta. sub multe din ele, alte afişe: cele ale convenţiei cenaclurilor SF din ţară, care se ţinea în zilele alea la clubul 23 August. mă rog, trebuia să se ţină, povestea zice că leana trecând prin oraş a făcut spume văzând alăturarea. ca urmare convenţia planificată pentru 3 zile a ţinut vreo 3 ore (şi alea în pofida ordinelor venite de "sus", care decretaseră scoaterea imediată a afişelor şi trimiterea acasă a tuturor participanţilor)
E absolut adeväratä - a fost un adevärat "moment astral" (sub zodie nefastä, desigur) din istoria SF-ului românesc.
Chiar, Delly, tu pe-atunci nu lucrai deja acolo, în întreprindere?

Păi - de ce ştiu eu CUM se pregătea o vizită a lui? tocmai fiindcă pe atunci lucram în locul unde ăla venea cel mai des!!!! - că acolo era "ales" - în circumscripţia 1.
da, toate erau cu nr. 1 şi 2

iar noi - mişcarea din fundal, poporul nimic nu se putea fără noi. aveam un rol fff important, eram masele

probabil eram şi eu masă.

p.s. sefeu citeam pe pâine. şi nu numai
1984 l-am citit în 7 ore: atât am avut la dispoziţie cartea (oricum era multiplicată pe un gen de ozalid mai deschis la culoare). xerox? atunci? haaaaaaaaaaaaaaaa

şi a fost prima carte pe care am cerut-o şi am primit-o de afară, în 1990. Şase ani mai târziu, cum traduc ăştia prin filme, în generic Lol

Last edited by Deleted : 02 Oct 2009 at 09:23.
Deleted is offline   Reply With Quote sendpm.gif