View Single Post
Old 30 Sep 2009, 01:19   #45
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by keepwalking:
O alta gafa, de data asta chiar imensa, a celor de la ARFI, co-organizator al festivalului si care se ocupa efectiv de IIFF: au facut 3 promo-uri dintre care 2 prezinta niste indivizi care vad filme acasa sau la serviciu, pe COMPUTER.
unul e chiar pe site-ul festivalului.
adica tu faci un festival care ar trebui sa atraga lumea in cinematografe, dar il promovezi prin doua clipuri despre filmele vazute pe dvd, in sufragerie.
nasol tare!
Da...nu e nasol deloc. Conteaza ca oamenii aia se uita la un film...si inca unul mare...Blow Up. Chiar daca nu le place.
Am vazut spoturile astea de zeci de ori, avand in vedere ca stau toata ziua in sala de la Victoria introducand subtitrarea. Mai este un spot in care stau doi si se uita la Pulp Fiction pe monitoarele de supraveghere si alti 5 care se uita la un horror pe un proiector. Chiar nu vad care e problema ta. Singurul care iti place tie e probabil acela in care cei doi "iubiti" stau in masina si se uita in drive-in la un film...The Shining. Spoturile prezinta spiritul de cinefil si ideea ca numai cei ce cred in filme au nevoie sa vina. Nu puteau sa-i bage pe toti intro sala de cinema si sa comenteze in timp ce rula filmul...ca asta iar te enerva.

Nu, organizarea maybe sloppy, dar cu toate astea filmele se vad si se judeca. Bineinteles, trebuie proiectoare noi la Victoria ca cele pe care le au acum sunt antice si niciun fel de film nu se mai vede cum trebuie. La Glandale nu cred ca e nevoie dar acolo tot nu am ajuns fiind ocupat cu Victoria.

Lasa ca la anu ma bag eu pe organizat si promit ca fac o treaba mai buna .

Si nu inteleg de ce a pariat ala pe The Hurt Locker cand nici nu face parte din competitie de lung metraj ci e doar la avanpremiera (doar daca se referea efectiv la un Oscar ). La asta va sugerez sa pariati pe ceva romanesc...chiar daca tocmai azi am vazut Moon si m-a dat pe spate. Am vazut cativa membri din juriu, unde o includ si pe Marinca discutand despre el la final, realizand ca nu l-au inteles din discutiile pe care le purtau in jurul acestui film. Chestie rusionasa din punctul meu de vedere...Simt ca "Cea mai fericita fata din lume" o sa castige doar daca am eu noroc si castiga Moon, pentru ca mai bun decat asta nu o sa existe pana la final.

M0n0's blog

Last edited by M0n0 : 30 Sep 2009 at 01:24.
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif