View Single Post
Old 28 Sep 2009, 14:55   #294
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Nobody777:
Daca exista Dumnezeu , inseamna ca nu-si face treaba bine.

Faptul ca exista : razboaie, foamete , inundatii, boli , crime ....

Biblia a fost scrisa de oameni, de aceea trebuie privita in mod relativ.

Dar oamenii au nevoie de credinta ,îi fac sa se simita mai fericiti , sa faca orice ,

fericiti sa moara in numele lui Dumnezeu.
O, sancta simplicitas!
Originally Posted by Dragomara:
... încă nu cred. dacă Dumnezeu ar fi existat aseară nu m-ar fi lăsat să cad de la mai bine de un metru înălţime, pe spate, în nişte boscheţi, n-ar fi permis atacul mărăcinilor, şi nici nu mi-ar fi rostogit creierul în cutia craniană, asemenea unui popic. dacă El ar fi existat ar fi înlăturat, cel puţin, norii de pe cer, măcar pentru secundele-n care mă întrebam dacă şi unde sunt.
Sau:
Dacä Dumnezeu NU ar fi existat...
- ai fi rämas paralizatä pe viatä, de la masina aia care a trecut la câtiva centimetri prin spatele täu, cu 100 la orä, când aveai cinspe ani;
- ai fi rämas complet retardatä, dacä ai fi contractat virusul äla cerebral cu care ai venit în contact la vârsta de sase luni;
- ai fi rämas traumatizatä definitiv, în urma violului comis de debredeii äia beti pe lângä care ai trecut într-o searä, când aveai unsprezece ani - dacä nu se uitau toti, chiar în clipa aia, în directia opusä;
...si zeci, sute, poate mii de alte asemenea pericole (de care nici mäcar nu ai habar).
Cred cä, puse în balantä cu o busiturä pe spate si o loviturä la cap, foarte dureroase într-adevär, dar care te-au läsat totusi nevätämatä si capabilä sä ne bucuri în continuare cu prezenta ta pe forum, e destul de clar încotro o înclinä... nu?

Voi chiar aveti naivitatea de a dori sä träiti într-o lume PERFECTA!
Nu vä dati seama cä într-o asemenea lume NICI N-ATI EXISTA?
Pentru cä n-ar mai exista NIMIC!
De entropie ati auzit?

Last edited by Pitbull : 28 Sep 2009 at 15:07.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif