View Single Post
Old 26 Sep 2009, 20:51   #276
Mikala
Guru

Mikala

Scuzati-ma daca intervin , dar nu-mi spune tu mie ca sti sa scrii la perfectie .
Si nu , nu sunt cerintele mici la facultate . Cel putin nu pentru mine . Nu ma intereseaza de ceilalti . Tot ce am facut , am facut pentru ca am vrut eu . Am invatat bine ca asa am vrut eu .
Tu nu esti vreun prieten sau parinte sa imi spui cum sa vorbesc , daca gresesc lasa-ma pe mine sa imi dau seama , sau cel putin spune-mi ca am gresit intr-un mod mai dragut.
Dar am uitat , nu exista asa ceva la tine . Eu nu cred ca am comentat de tine , pentru ca nu te cunosc , deci , nici tu nu trebuie sa vorbesti despre mine daca nu ma cunosti.
Nu vreau sa isc scandal , am spus doar punctul meu de vedere , vrei sa intelegi bine , iar nu vrei , bine . Nu mai stau sa explic sau sa repet explicatiile unora ca tine , pentru ca in fond , nici trebuia sa imi " bat gura de pomana " .

" Vanity - definitely my favourite sin. " - Al Pacino [ Devil's Advocate ]
Mikala is offline   Reply With Quote sendpm.gif