Thread: "Two Lovers"
View Single Post
Old 24 Sep 2009, 16:15   #41
Dragomara
Banned
 
Dragomara
 
Join Date: Dec 2007
Location: Axiopolis
Posts: 2,871
Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

dragă Illo - mă faci să cred că noi două nu am văzut acelaşi film! Leonard e un pămpălău interesat incapabil să urmeze orice dragoste, şi asta şi unde acceptă să se căsătorească cu Sandra, fata pe care n-o iubea, dar cu care se culcase din slăbiciune (să avem pardon, totuşi! ) şi deci implicit acceptă toate ofertele de colaborare ale viitorului socru! ce e atât de greu de priceput?!
din punctul meu de vedere tipul este în primul rând un ratat afectiv. dacă după "capitularea" Michellei s-ar fi sinucis mai că l-aş fi creditat şi totodată iertat, pentru că m-ar fi convins că este un bărbat îndrăgostit. pe când ce face tipul, îşi aminteşte un pic mai mult şi de interesele lui reale (bănui eu) o familie proprie, un trai decent, părinţi de ale căror nevoi / sfaturi trebuie să ţină seama etc. I hate him! e viaţa plină de bărbaţi lipsiţi de caracter şi îndrăzneală, mi-ar fi plăcut să cunosc excepţia, nu regula. atât.

(te rog nu te supăra pe mine şi nu mi-o lua în nume de rău, ştiu că ţi-am mai spus asta cândva, şi mai ales sunt conştientă că oricum nu e treaba mea, însă când faci un lucru, ca de ex cititul unei cărţi, vizionarea unui film, nu te mai împărţi, în acelaşi timp în 5 direcţii diferite, încearcă numai să te concentrezi pe-o singură activitate, şi vei vedea că satisfacţia va fi mult mai profundă şi mai de durată.)
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif