View Single Post
Old 23 Sep 2009, 23:40   #19
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
se mai reiau patru spectacole weekendul ăsta (în premieră, de fapt, fiindcă la platformă au fost în "avanpremieră"):

sîmbătă 26 sept
ora 19:00 Fine tuning between me and the universe in a black box de Edi Gabia
ora 20:30 Out of love - un titlu minunat de Iuliana Stoianescu

duminică 27 sept
ora 19:00 Fantasy show made out of trash de Maria Baroncea
ora 20:30 A brave search of the ultimate reality de Florin Flueraş

personal mi s-a părut genială piesa lui Florin (mă tot obsedează nişte fraze din monolog). M-a impresionat mult şi Maria. abia aştept să le revăd. piesa lui Edi a stîrnit cele mai multe controverse. majoritatea au fost revoltaţi, dezamăgiţi. totuşi cîtorva cu care am discutat le-a plăcut la nebunie. e de revăzut oricum.

dacă vreţi să înţelegeţi ceva şi să gustaţi aceste spectacole, renunţaţi la aşteptările de a începe a "dansa" din partea performerilor. în cele de mai sus, care vor fi în weekend, totuşi, la Iuliana veţi întîlni ceva dans, puţin şi la Maria, kind of şi la Edi (fiindcă e muzică permanent şi mişcările corpului sunt corelate într-un fel cu muzica, dar nu "dansează"), iar la Florin mai deloc.

Dedublarea e o capodoperă! n-am ajuns să-l revăd acum, dar la precedentele două la care am fost (unul variantă în engleză, al doilea în romînă) a fost absolut sublim. am rîs aproape continuu la episoadele cu Florin şi cu Paul. nu înţeleg cum cineva conectat la spectacol s-ar putea plictisi vreo secundă.

Last edited by Leonard : 23 Sep 2009 at 23:59.
Leonard is offline   Reply With Quote sendpm.gif