View Single Post
Old 18 Sep 2009, 14:29   #16
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Am fost aseara de la 7.jumate.
Am tot asteptat sa danseze dar aia nimic timp de o ora

Well, ce sa zic, prima reactie a fost de respingere. Au aparut rand pe rand, cate 4 animalute pe scena, prima data o aricioaica, a doua oara un vultur, a treia un magarush si a patra o oitza barsana. Au vbit fiecare in felulu lui despre relatia corp-dan, corp-spatiu, corp-univers, dans-univers. Au vbit adica pe vorbe si uneori si prin trup. Dialogurile si formele de expresie mi s-au parut cam impiedicate si parca....nselobozite. Mi-a fost creata senzatia de erectie esuata, de sperma blocata pe canal.

Interesant a fost ca, s-ar zice, spectacolul a creat in mod voit senzatia de plictiseala, de discurs stupid si de semi-esesc, actorii si autorul asumandu-si toate astea, ba mai mult, declarand: Stim, acest spectacol este foarte plicticos. Nici noua nu ne place. Sigur, ramane posibilitatea ca de fapt artistii cu pricina sa ironizeze pe spectatorii care intr-adevar in mare parte erau cam plictisiti: m-a umflat rasul cand intorcand capul in spate (eram pe prmul rand in fata) am remarcat ca o tanara domnisoara citea un ziar

Last edited by illotempore2002 : 18 Sep 2009 at 14:37.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif