View Single Post
Old 16 Sep 2009, 21:41   #133
Mikala
Guru

Mikala

Eu am fost la 10 ani in Turcia , dar tot ce imi aduc aminte e ca am fost in Pamukkale Canakkale . In Pamukkale a fost foarte frumos , aveam o priveliste ca in Grand Canion . Acolo mi-am pierdut un dinte , ma rog pierdut e putin spus am tras eu de el ca mama vroia sa ma puna sa mananc si mie nu-mi placea mancarea lor , ca am mancat kebab si mi s-a facut rau .
Am facut baie in Marea Egee plina de crabi .
Am fost in Germania , foarte frumos acolo . In Amsterdam mi-a placut cel mai mult . O tara libera , unde se fumeaza tot ce vrei , fara sa vina politia .Acolo poti sa umbli si gol ca nimeni nu-ti zice nimic.
Am fost la Red Light District cu parintii mei si evident , numai gagici , teatre erotice unde oamenii se duceau mai ceva ca la painea calda. Multe sex - shop-uri si Coffee Shop-uri .
Oamenii sunt de treaba , am stat la un hotel care e si in Bucuresti , NH Hotel's . Am luat de acolo o pernuta foarte mica [ din hotel ] . Mancarea destul de buna . Si in Austria cand am fost , am stat la un hotel de la periferia orasului , de o stea , cand am zis " Ce cautam in vagauna asta " , numai vagauna nu era. La o stea , la noi , ai sta printre gandaci , acolo era un apartament , cu 3 camere , mari ! Totul mobilat , utilat cu tot ce vroiai tu . Am ramas masca !

" Vanity - definitely my favourite sin. " - Al Pacino [ Devil's Advocate ]
Mikala is offline   Reply With Quote sendpm.gif