View Single Post
Old 16 Sep 2009, 14:16   #115
capodecina
Senior

capodecina

sa inteleg ca ai fost intr-o excursie de pomenesti de autocar; printr-o agentie probabil. eu vreau sa merg pe cont propriu... cazarea cum e? au preturi mari?

eu am fost in cracovia, acum doua luni. mi-a placut foarte mult. am mers cu inca trei prieteni (cu o dacie 1300 de 35 ani - pe GAZ, daca ai instalatie GPL puteti conduce linistiti, intalniti la tot pasul). am stat in cracovia in centru la un hotel de 3 stele... camera a fost 400 zloti. echivalentul a 400 lei. ce sa zic... oameni amabili, multe locatii de vizitat (amintesc vechiul centru, cartierul evreiesc, fabrica lui oskar schindler, castelul wavel, plimbare cu vaporasul pe wisla, raul care traverseaza cracovia). bineinteles... am vizitat lagarul de concentrare auschwitz-birkenau (nu merita sa ratati asa ceva). referitor la viata de noapte... au foarte multe baruri, cluburi... esti "agatat" pe strada de gagici care iti ofera fluturasi cu aceste baruri si iti prezinta promotiile. pentru cei mai romantici... o plimbare cu caleasca prin cracovia, seara, cu siguranta v-ar surade. oamenii stiu engleza, cel putin cate persoane am intrebat toate stiau. e frumos, e curat, oameni sociablili, femei frumoase... ce sa mai? pacat ca am fost doar doua zile, as fi vrut sa vizitez si varsovia.
capodecina is offline   Reply With Quote sendpm.gif