View Single Post
Old 15 Sep 2009, 18:00   #108
Deleted
Guru

Deleted

Originally Posted by Dragomara:
eh... nimic nu e prea complicat când vrei să ştii. toate aparatele foto vin însoţite de un manual de utilizare, pe care e obligatoriu să-l parcurgem înainte de a ne apuca de apăsat pe declanşator. majoritatea aparatelor foto digitale pot mult mai mult decât am bănui noi, utilizând funcţiile presetate. etc. există cărţi, cursuri, workshop-uri de/ despre fotografie. am să-ţi dau câteva link-uri în privat, nu că eu aş fi fi vreo expertă, însă sunt absolut fascinată de acest domeniu. evident că şi eu am păsăricile mele, una dintre ele ar fi procesarea digitală a imaginii, cea cu care nu sunt de acord, de-aia m-am şi luat de tine legat de poza cu struţii.
ok. vorbim.

(PS: am citit recent o superbă carte despre Africa de Sud.)

Multam fain! are manual, instructiuni, tot ce-i trebuie
M-a apucat insa disperarea cand a fost sa le citesc! prea multe tehnicalitati pentru cineva care, oricum, NU FACUSE O POZA in viata lui!

Asta mi se intampla si cu telefoanele, cu cat sunt mai sofisticate, cu atat ma enervez mai tare cand incep sa ma incurc in functii. A - tehnic-a? poate, sau nu mai am suficienta rabdare.

Nu inseamna ca n-as dori sa invat sa fac poze mai bune - imi lipsesc chestiile de baza.

Ceea ce am vrut sa va aduc a fost ceea ce am vazut, nu calitatea pozelor m-a indemnat, ci faptul ca doream sa va impartasesc acele ... ce-or fi ele: impresii, amintiri, ganduri, in fine, ceva din locul acela.

Inca o data, multumesc - pentru linkuri (am scris toate astea ca sa nu te ostenesti cautand instructiuni pentru aparatul ala)

P.S. Si eu am fost uimita cand intr-un loc atat de indepartat, un tip (avea vreo 18-19 ani) mi-a zis ca citise o carte despre Romania. Si nu, nu era cu Dracula - spunea el ca privea episoade din cel de-al doilea Razboi Mondial. Titlu sau autor, nu-si mai amintea. Inca ceva: nu era alb.
P.P.S. Jur ca-s neprocesate. Si nici nu ma tenteaza ideea. Gata, nu mai offtopichez

Last edited by Deleted : 16 Sep 2009 at 19:01.
Deleted is offline   Reply With Quote sendpm.gif