View Single Post
Old 15 Sep 2009, 16:14   #103
Deleted
Guru

Deleted

Originally Posted by Dragomara:
@deleted - frumoase poze, însă total irelevant, oricine le putea lua de oriunde, inclusiv prelucra, fă în aşa fel încât să văd când şi cu ce aparat au fost făcute, te rog...
struţii sunt şi ei pe blog?! scuze, dar nu am timp să mă uit la toate pozele...
şi ca să mai cârcotesc un pic: ai probleme cu focalizarea, şi cu nu-mai-ştiu cum se cheamă tendinţa aia spre albastru a pozelor.
sper să nu te superi pe mine.

Cum sa ma supar? Sunt poze de amator.
Aparatul este un Sony, DSC W-150, cumparat anul trecut, in vara (cand m-am apucat si de poze). E reglat cum l-a lasat mama lui, ca nu stiu sa umblu la focalizare, lumina etc., chestii prea complicate (pentru mine). Data e afisata la „Properties”, dar nu apare pe Tinypic. Iar alt program de suit poze pe net n-am folosit. N-ai sa crezi, ca sa fac blogurile (ca-s 3) m-a ajutat mult o „anonima” din virtual, ea m-a invatat niste chestii. Pana la procesare insa … ay, ay, ay, ar fi cale prea lunga, zau!

So, multumesc pentru observatii, ai putea sa-mi spui (tu sau altcineva) si cum sa evit defectele astea? aici sau in alta parte, ca sa nu ne fugareasca vanatorii de offtopice. Iar eu, loathsome newbie, sunt depaaaaaaaarte de-a ma descurca in cele … threaduri, cate-mi ziceai in prima seara? Mi-a placut tare mult de tine, inca de-atunci

Last edited by Deleted : 15 Sep 2009 at 16:35.
Deleted is offline   Reply With Quote sendpm.gif