Originally Posted by Pitbull:
Era bine lucrat, la nivel profesionist - la astea, cucoana se pricepea. Stia sä stäpâneascä platoul, echipa si tehnica.
Dar scenariul era dezlânat, fäcea varzä din povestea lui Creangä (färä nici o mizä), se pierdea în neant (chestia cu copca din gheatä la sfârsit, hodoronc-tronc), iar aducerea rusilor (oricât de buni - si erau buni!) în rolurile principale ale unui film românesc atât de arhetipal era de-a dreptul o nesimtire! Aveam TONE de actori buni pentru rolurile alea!
|
ei acuma...daca gasesti un actor care ti se potriveste bine cu rolul pe care il ai in cap si e strain, care e problema sa-l folosesti? si in Columna sunt folositi actori straini si sunt efectiv geniali. Da e usor ciudat cu limba, dar sincer aproape m-am indragostit de Tiberius cand l-am vazut iar Andrada mi se parea super frumoasa. Deci mi s-a parut un casting super reusit!
Acelasi lucru se intampla oarecum si la Mama. Nu mai tin minte pre multe din film, dar imaginea Lupului mi-a ramas in cap. Si era un tip care arata chiar marfa. Ceea ce era super potrivit pentru personajul pe care il juca intrucat chiar trebuia sa manifesti asa o atractie sa-l crezi inocent (altfel povestea nu are nici un rost)...
Acum ce se intampla exact nu mai tin minte. Dar prin decizia de a-si numi filmul Mama si nu Capra cu trei iezi, mi se pare ca recunoaste ca nu e o ecranizare clasica. La fel s-a intamplat si cu Saltimbancii care e inspirat de romanul Fram a lui Cezar Petrescu dar nu e o ecranizare fidela.