View Single Post
Old 09 Sep 2009, 15:49   #9
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by Pitbull:
Gopo: "De-as fi... Harap Alb", "Povestea dragostei" (dupä "Povestea porcului"), "Maria Mirabela" (dupä "Fata babei si fata mosneagului"), "Rämäsagul" (dupä "Punguta cu doi bani")

Bostan: "Amintiri din copilärie" - prost, desi foarte ambitios; ceva actori: Ciubotärasu (Creangä bätrân), Ion Bocancea (Nicä), Emanoil Petrut (Stefan a Petrii), Corina Constantinescu (Smaranda) Zoe Anghel Stanca (Tusa Märiuca), Nunuta Hodos (Irinuca), s.a.; "Ma-ma", dupä "Capra cu trei iezi" - si mai ambitios, un musical grandoman färä nici o legäturä cu Creangä; personaje emblematice ale spiritualitätii românesti, distribuite dupä cum urmeazä: Liudmila Gurcenko (Capra), Mihail Boyarsky (Lupul), Oleg Popov (Ursul) - plus rolisoare pentru: Florian Pittis (Papagalul), George Mihäitä (Mägarul), Violeta Andrei (Rândunica), Vasile Menzel si Paula Rädulescu (Iepurele si Iepuroaica).

mie Mama imi placuse super mult cand eram mica. Nu l-am revazut recent insa. Oricum despre Elisabeta Bostan n-as zice ca e o regizoare proasta avand in vedere ca multe din filmele ei pentru copii mi-au placut mult la vremea respectiva.