Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 07 Sep 2009, 20:11   #512
Deleted
Guru

Deleted

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Pitbull:
Sä-l încuiem.
!!!

L.E.
Precizez cä de la #505 încoace, toate mesajele au constituit initial un off-topic de la "Despre piraterie: pro sau contra?", pe care Cinemania l-a mutat aici - mäsurä logicä si de bun-simt; totusi mesajele mele fuseserä postate în contextul ACELUI topic; în ästa de-aici prefer sä nu postez (cu exceptia actualei precizäri), asa cä orice eventuale atacuri ulterioare vor rämâne färä räspuns.

al meu era! off-topic 100%, un joc de cuvinte inept (desi as fi putut sa insailez pe marginea cazului regizorului Stefan Gladin, caruia o instanta franceza i-a dat castig de cauza)

dar nu, recunosc ca:
- am navalit in tromba si am postat fortand Regulamentul pana aproape de limita de plesnire;
- desi nu am utilizat propriu-zis termeni injuriosi, i-am provocat in mod grosolan pe unii, creand astfel o "perturbare" a forumului;
- am persiflat (eternul sfertodoct!) prestigiul unui Moderator - si unde? tocmai acolo unde isi exprima satisfactia pentru succesul fostilor sai elevi, deveniti studenti (clipa de fericire);
- m-am comportat in modul cel mai mitocano-marlanesc (if I may say so ).

mai rau, am facut asta fiindca:
- am vrut sa testez Forumul / Moderatorii - inclusiv toleranta lor, viteza de reactie, proportionalitatea sanctiunilor etc.
- am cautat sa obtin vizibilitate
- m-am distrat

Concluzii:
- Moderatorul Cafenelei este absolut OK si merita felicitat (nu e captatio benevolentiae, nu-i cazul, e o simpla constatare) pentru ca aplica Regulile, dar o face individualizat (fapta, imprejurari, rezultat etc.)
- Celuilalt Moderator, Mr Pittbull, ii cer cele mai sincere scuze! sper sa mi le accepte
- Multumiri userului Dragomara care - desi putea sa ma besteleasca - a dovedit ca intampina cu bunavointa un nou venit pe care e dispusa sa-l "civilizeze", nu neaparat sa-l execute.

Acum aveti motiv sa-mi stergeti TOATE postarile - ca sa-mi onorati nick-ul si sa ma dati afara IN SUTURI!!!

cu o exceptie (zic eu): cele de pe threadul "Joc (alege unu'!)" unde n-am facut decat sa relansez Jocul ... nu de alta, statea impotmolit intr-un biet "penis", sarmanul!

P.S. In contextul apelului la respectarea regulilor, ar mai fi fost si chestia aia cu "nesupunerea civica, ca arma supremä a democratiei", dar ... nu-mi pot invoca propria culpa caci Nemo auditur propriam turpitudinem allegans

Nici macar 8/96 hahaha
Deleted is offline   sendpm.gif