View Single Post
Old 04 Sep 2009, 19:35   #38
Anxious_Schizoid
Senior

Anxious_Schizoid

Tocmai am avut cel mai Rambo vis de până acum. Afară era noapte, eu, împreună cu câţiva cunoscuţi, vroiam să mergem acasă la mine să ne odihnim, eram obosiţi. Dar scara blocului era încuiată, în faţa blocului am observat doi soldaţi, am nimerit în plin război, un soldat ne-am văzut, a zis ceva în germană (sau aşa aveam eu impresia în vis), iar noi am ridicat speriaţi mâinile în aer strigând "Civili, civili." Soldatul s-a apropiat de noi, dar ne-a lăsat în pace, cu toate astea am observat că cei care erau cu mine aveau totuşi uniforme pe dedesubt. Atunci am făcut o criză de isterie, "Dacă ne împuşcau.", între timp aflasem că apartamentul meu era acum al germanului şi l-am întrebat pe soldat dacă pot să păstrez măcar bucata de tablă cu adresa de la bloc. În timp ce eu mă chinuiam să scot tabla un pluton de soldaţi a trecut pe acolo şi i-a împuşcat pe cei doi soldaţi germani, iar pe noi ne-a lăsat în pace. Purtaţi de val, am luat armele celor doi şi împuşcam pe fiecare soldat ce trăcea pe acolo. Pe un comandant de pluton l-am închis într-o cuşcă şi l-am împuşcat în cap pentru că nu vroia să ne zică anumite secrete (am uitat care erau secretele de fapt nici atunci nu cred că ştiam şi când a zbierat în gura mare că nu ne spune nimic l-am împuşcat). Am ucis ruşi şi turci unul după altul, îmi amintesc chiar şi de un grăsan cu un aruncător de flăcări care era să mă pârlească dacă nu mă băgam sub scară, am ieşit pe celălalt capăt şi l-am împuşcat cu o mitralieră ca al lui Rambo din filmul Rambo II. Visul se încheie cu mine trăgând în nişte siluete ce în bezna completă de afară arătau ca fiind a unor oameni.
Anxious_Schizoid is offline   Reply With Quote sendpm.gif