View Single Post
Old 04 Sep 2009, 11:51   #1791
Floydman
Guru

Floydman

Originally Posted by Judex:
Nu cred ca iti displace Steaua, ci Becali. Din pacate e o asociere frecvent intalnita care dauneaza enorm clubului. Crede-ma, nici noi nu suntem incantati de prezenta lui Jiji acolo. Insist, mi-e greu sa cred ca detesti una dintre cele mai mari echipe ale Europei. Antipatizezi, pentru ca simpatizezi Dinamo. Sau iti displace, tot din cauza de rivalitate, dar nu enorm.

PS
Trofeul CCE e castigat in 1986. In '87 Steaua a castigat Supercupa Europei.

Cum se face ca tu ai pareri atat de avantate despre persoanele noastre iar noi suntem cei care "suntem prost informati"? S-ar putea ca acela prost informat despre persoanele pe care le ataci sa fii chiar tu, intrucat inclin sa cred ca nu aveai de unde sa ne cunosti, decat prin prisma a ce am scris aici.

De unde reiese ca as fi mistificat ceva? In postul meu anterior nu exista nici o mistificare. Doar "amintiri din copilarie" . Palmaresul si rezultatele, sunt tot acolo. Eu nu am negat abuzurile la care se pare ca s-au dedat conducatorii clubului din perioada comunista. Si fac exact cum zici. Tin cu Dinamo asa cum e ea. Nu altfel. Pt ca un club de fotbal nu inseamna in primul rand conducatorii sai, ci in principal lotul de jucatori si suporterii!

Cat despre suporteri, oare de ce veneau pentru Manchester sau Lazio dar URLAU pentru Dinamo?

Cat despre Steaua, tin sa te anunt ca, daca esti atat de familiarizat cu istoria detaliata si profunda a fotbalului Romanesc precum pretinzi, ar fi trebuit sa afli de abuzurile comise si de cei din conducerea Stelei (cu sprijinul familiei "domnitoare" de pe atunci, Ceausescu) care dupa parerea mea egaleaza ,ca semnificatie , cu jocurile de influenta care se intamplau la Dinamo.

Mai mult, stii la fel de bine ca noi, daca esti intr-adevar informat asupra fenomenului fotbal ca influenta in fotbal nu a contribuit doar la palmaresul lui Dinamo sau Steaua dar si la cel al unor cluburi din Occident.

Exemplu: Juve si Real trec in campionatele lor drept protejate sistematice ale arbitrilor. Afacerea Totonero / Moggiopoli din Italia sau Campionatul Poloniei, sunt alte exemple de acest gen si nimeni nu reproseaza suporterilor ca ar continua sa tina cu aceleasi echipe....ca vezi tu, sunt echipe care reprezinta "sistemul ticalosit"

Eu zic ca dezbaterea e foarte ok. suntem pe un forum de cinema, dar topicul acesta e anume facut in sectiunea Cafenea, pentru astfel de dezbateri.

Last edited by Floydman : 04 Sep 2009 at 12:03.
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif