View Single Post
Old 31 Aug 2009, 19:50   #34
Anxious_Schizoid
Senior

Anxious_Schizoid

Eu am găsit următorul lucru într-o carte în care explică simbolurile din vis: călugăr - visul nu e tocmai bun, e semn de neîncredere; călugări mai mulţi de-ţi vor apărea în vis, necazuri înseamnă, precum şi prieteni neserioşi, trădători; călugăr cântând - cineva din familie se va îmbolnăvi.
Eu am tot felul de vise, într-o perioadă toate sugerau că am mulţi duşmani . E posibil să fi enervat, "ofticat" o persoană, două, dar e puţin probabil să am mulţi duşmani, dar ce ştiu eu. Alt tip de vis pe care îl am frecvent e cel cu scările, îmi este cumplit de frică să cobor nişte scări pe care toată lumea le coboară în mod firesc, numai eu nu. Tipul meu favorit e cel în care joc rolul lui Rambo, ştiu că sună ciudat, nu e nimic legat de film, dar mă lupt cu tot felul de monştrii şi oameni, odată şi cu un păianjen uriaş. Au mai fost şi două vise gen Terminator, unul era fix la fel ca filmul, roboţii invadaseră planeta, unii dintre oameni încercau să fugă, iar alţii, printre care şi eu, încercau să formeze Rezistenţa.
Nu ştiu dacă trebuie să te încredinţezi foarte mult în vise, eu le văd ca o sursă de inspiraţie, astfel că le notez într-un caiet.
Anxious_Schizoid is offline   Reply With Quote sendpm.gif