View Single Post
Old 24 Aug 2009, 15:34   #110
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Corect. Mesele erau puse în formä de "U". StefanDo si cu mine stäteam pe latura orizontalä, partea dinspre interior. Gloria, Gandaalf si Nightwane stäteau în fata noasträ. Cu acel prilej, pulifriciului de Nightwane i s-a pus pata pe chestia cu "subgenul", fiindcä Gloria mentionase horrorul ca subgen al genului mai cuprinzätor fantastic/SF. Cam concomitent, Gandaalf s-a dat la I.M.M., care l-a luat la misto pe chestia nasului säu trompoidal si posibilelor conotatii falice. Putin mai târziu, pe latura dinspre usä a U-ului, I.M.M. încerca sä pareze avansurile pe care i le fäceau Boul_de_argint si Cärutasul, insistând cä ea "nu e d-alea".
Dupä care, ne-au dat afarä, cä salonul era rezervat de un grup de tovaräsi.

In grädinä, s-a stat asa:
Räposatu' s-a grupir în coltul din fund-dreapta, cu unii în jur, si le tot perora pe soptite, intercalat cu mici explozii hihihi!!!sterice.
Eu stäteam pe diagonalä fatä de grupul subversiv; în stânga mea era I.M.M., apoi Floydman cu alti doi prieteni comuni de pe forumul Vama Veche, unde eram administrator (veniserä printr-o coincidentä, iar eu i-am cooptat la masa/mesele noastre). In dreapta mea stätea Gloria, si din când în când îi mai spuneam câte ceva despre personajele prezente, si despre administrarea pe phpBB (în care ea abia se initia). Cu acel prilej, am stabilit ca foarte curând sä vin la sediu si sä-i împärtäsesc câte ceva din cunostintele mele de administrator (dobândite pe forumul V.V.).
Dupä un timp, când deja se värsa toatä chestia, I.M.M. a zis cä pleacä. Am plecat si eu cu ea, cä era-n scurtul si fulgurantul interval când a avut masinä - vezi savuroasele comptes rendus din Vreau sä stiu > Vreau sä fiu actritä, si pe lângä cä pân-la Lujerului aveam acelasi drum, mä mai si amuza/stimula stilul ei dupäminepotopitor de a conduce prin Bucuresti.
Am auzit ulterior cä, dupä plecarea noasträ, Gloria si Stefan au mai stat putin, apoi au plecat si ei, la care räposatu' a dat drumul din plin racolärilor (faza pe care Boul_de_Argint o asimileazä cu "ceremoniile").
And this is all I had to say about thaaat...
...Or maybe not
(cä dacä mai trânteste O SINGURA MINCIUNA despre mine, vede el pe dracu' si pe mama lui).

Last edited by Pitbull : 24 Aug 2009 at 15:36.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif