Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by IALDiamond:
astept si eu comentarii istete la ce am zis (daca ele exista), nu defulari pe taram virtual, ok? Si, daca se poate, mai usor cu oftica si mai mult cu glumele. Merci
(...)
aceeasi 5 useri sa posteze filmuletze pe youtube cu ei plangand si sa-mi trimita link-urile
|
Iata-l si pe IALDiamond - Guru al Sexului in Imperiul Simturilor Genitale. Pariez ca o are suficient de lunga si groasa cat nu-'ncape. Vad ca nimeni n-a indraznit sa-i replice de azi de la ora 14:44...Sectiunea aceea e cel mai prost drog de pe CineMagia iar cunoscutul lui Pitbull de 2 ani e dealerul no. 1 al stupefiantului.
Nu am timp de incrancenari false, nu doresc o conversatie pe tema instinctelor "de cand lumea".
Vi-l recomand pe Djinjis dk aveti probleme cu individul.
|
Ma simt obligat sa opresc aceste zvonuri.. nu e
suficient de lunga si groasa cat nu-'ncape. E mult mai mult de atat. Ma dezamageste ca userul zicand asta e baiat, la o fata ma asteptam sa aiba interes asupra acestui subiect, dar ce sa-i faci?
Nu inteleg atacul asupra lui Pitbull. Daca exista o problema cu mine, sa mi se zica MIE, nu altora.
Mai am o rugaminte: vreau sa fiu declarat
Guru al Sexului in Imperiul Simturilor Genitale sau
cel mai prost drog de catre femei, nu de catre baieti (ma-ndoiesc ca vreun barbat scoate dume din astea).
Va multumesc pentru atentie si in continuare astept obiectii destepte daca ele exista, daca nu renuntati la oftici va rog.