Originally Posted by illotempore2002:
Doamne, Pitbull, lasa dracu' discursu asta, pe bune, e fake, e chinuit, nu mai face atata pe inocentul, te rog io mult, nu ne jigni pe toti. Tu nu-l suferi pe Mistah si gata. Recunoaste-ti aceasta slabiciune. Cu totii avem. Chiar ma crezi naiva?
Si nu am inteles, cum anume i-ai intins mana si ti-a inselat iar asteptarile?
La ce te referi? Ce a facut? Omul a fost indignat ca l-ati pus pe diamond ala moderator. Si io sunt indignata. Pe criterii obiective. Care e problema? Capacitatea de a te indigna este una care genereaza lucruri foarte bune cum ar fi schimbarea, inovatia, dreptatea. Cand ajungi sa nu te mai indigneze nimic esti cam pierdut pt societate si societatea e pierduta pt tine.
|
Da, sint de acord cu ce spune acest user, e bine sa te
indignezi, desi eu nu sint aici sa supar pe nimeni, asa ca am decis sa MA RETRAG si sa il las pe respectivul user indignat in locul meu, cu 3 conditii:
1. sa-mi semnaleze administratorii cinemagia ca e cazul sa plec
2. sa se stranga 5 useri care spun clar ca nu ma vor
3. aceeasi 5 useri sa posteze filmuletze pe youtube cu ei plangand si sa-mi trimita link-urile
Cand aceste 3 conditii se vor fi indeplinit, eu va zic 'la revedere'
Conditia 0 ma gandeam sa n-o mentionez, dar o mentionez totusi: astept si eu comentarii istete la ce am zis (daca ele exista), nu defulari pe taram virtual, ok? Si, daca se poate, mai usor cu oftica si mai mult cu glumele. Merci