View Single Post
Old 09 Aug 2009, 21:55   #83
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by corinka:
Illo, daca nu frecventezi toate sectiunile, ci doar pe cele enumerate, in care nu intra si cea moderata de Diamond, cum poti spune ca tipul nu are coerenta in exprimare?

Eu nu am urmarit sectiunea "Imperiul simturilor" si nu stiu ce fel de moderator este. Stiu ca numirea moderatorilor tine pana la urma exclusiv de administratori, dar as vrea sa spun ca Mistah J mi se pare un user activ in sens bun, a deschis topicuri interesante, am remarcat ca este pasionat de animatie si cred ca ar fi un bun moderator in sectiunea respectiva.

A frecventa inseamna a merge intr-un loc in mod frecvent. Cu accent pe frecvent. Am intrat o data, tu ce incerci sa faci, crezi ca inventez sau ce, cauti sa ma prinzi cu minciuna? Esti investigator, ma monitorizezi? Mai slabeste-ma!
Consulta dexul inainte nu ma pune sa-ti explic cuvinte banale.

Gloria, avem o sectiune unde e nevoie de moderator?
Ca nu stiu, Eu vbeam de principiu, daca e nevoie sa se treaca la fapte, apoi faceti un poll sa vedem daca lumea il vrea pe Mistah. Mare smekerie!

Originally Posted by Gloria:
Ok, deci 2 voturi pentru Mistah J.
Ce are de spus Mistah J in favoarea lui, acum cand numirea i se hotaraste?

Ce numire, numire la ce?
Despre ce sectiune vbim, Animatie?
Pai e omul perfect pt asta, credeam ca ati observat pana acum implicarea si cultura pe care o are in animatie (si nu numai).

Suspect de Bizar voteaza si el pro Mistah J. Iti va trimite pe PM, Gloria, votul lui.

A, si sa ne lamurim: Pitbul a zis ca se va abtine sa mai comenteze la adresa lui Mistah, ca il va ignora si ca nu se va mai implica in ceea ce il priveste. Asta inseamna ca nu voteaza importiva lui Mistah. Deci nu exista nici un vot contra lui Mistah, asa e corect

Last edited by Pitbull : 10 Aug 2009 at 14:35.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif