Adica cum Case closed???? Eu nu am inchis acest caz. Adica nu am zis "gata, m-am lamurit". Stai umpic, nu e voie sa se discute sau cum?????
Nu ai argumente, sau ce? Si apelezi la aceasta modalitate de solutionare? Mai, te-am rugat sa fii matur. In fond, ce asa mare crima a comis Mistah? Ai ramas BLOCAT in antipatia ta fata de el si nu vrei in ruptul capului sa admiti ca gresesti. Nu vrei sa admiti ca pana la urma e un baiat bun. Crezi ca are sa-ti cada o mana sau un picior sau ce?
p.s. acele NU-uri sunt semnul clar al unei obstinatii incredibile pt un om cu maturitatea ta.
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by illotempore2002:
Atunci e si mai grav. Daca il cunosti, cum l-ati putut pune moderator??????
Voi nu vedeti ca nu leaga ideile intre ele?
|
Mä tem cä cineva a intrat într-un glissando accentuat.
Ce-i cu tine, pui? 
|
Nu e nimic cu mine, doar ca Mistah are dreptate. Si voi ati dat-o in bara cu acel user aparut din neant, incoerent. Nu vedeti ca in felul asta ati demotivat niste useri sa mai contribuie la acest forum? Cand obiectivul tre sa fie exact inversul, sa ii motivati sa scrie?
Fac apel si la ceilalti useri sa isi expuna punctele de vedere, ca sa nu avem doar 2 useri (eu si Pitbull) ciondanindu-se la nesfarsit. In fond, cineva greseste undeva (va rog, nu veniti cu clisee de genul adevarul se afla la mijloc, Nu, el se afla la una din extremitati).