View Single Post
Old 09 Aug 2009, 20:17   #64
illotempore2002
Guru

illotempore2002

DE CE nu confirmi afirmatiile / evaluarile pe care le-am facut despre Mistah?
Am discutat mai demult despre asta pe mess si chiar te mirai si tu ca Mistah a devenit ok. Te rog frumos sa confirmi acest lucru aici si sa spui DA sau NU alaturi de punctele enumerate mai sus despre Mistah. Te rog frumos sa te comporti matur in acest debate si sa nu faci dovada lasitatii.

Gloria, daca Pitbull nu raspunde, am sa te rog pe tine sa te gandesti daca sunt adevarate sau false punctele de mai sus. Voi nu tineti cont de faptul ca oamenii se mai schimba si evolueaza, se maturizeaza, lucru pe care Mistah l-a demonstrat in ultimele luni. Ati ramas cu impresia despre userul mai vechi, recalcitrant. deocamdata va felicit ca ati reusit sa-l faceti sa devina din nou recalcitrant. E meritul vostru.

Originally Posted by Pitbull:
Pentru tine, pânä si Blubico era un monument de valoare.
Avem criterii complet diferite.
Stii ce...? Lasä...

L.E.
Diamond are toate datele necesare pentru a fi moderator.
Il cunosc de doi ani, si stiu.
Nu e nevoie sä fi dovedit nu stiu ce pe forum - administratia numeste moderatorii, nu forumistii.

Atunci e si mai grav. Daca il cunosti, cum l-ati putut pune moderator??????
Voi nu vedeti ca nu leaga ideile intre ele?
Pitbul, uneori parerile despre oameni mai trebuie din cand in cand revizuite. Etichetele se mai schimba, preturile mai cresc, mai scad, nu poti sa lasi aceeasi eticheta, mai ales cand vine vorba de "inflatie".

L.E. in plus, atunci cand numesti moderatori trebuie sa tii cont de useri, pt ca poate unii chiar au contribuit cu ceva si poate chiar sunt capabili sa construiasca. Nu poti sa fii necivilizat si nepoliticos cu cu ei pt ca le ranesti sentimentele si pt ca nu ii respecti ca fiinte. Cum am spus, e ca si cum te-ai pisa pe ei. de fapt, chiar asa a fost.

Last edited by Pitbull : 10 Aug 2009 at 14:32.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif