View Single Post
Old 31 Jul 2009, 17:04   #2
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Si totusi am vazut aseara Prea tarziu / Trop tard. Si mi-a placut la nebunie povestea.
As vrea sa vbesc cu foarte mult entuziasm si sa spun "can you imagine that...?" dar o sa cad in penibil pt ca nu e ca si cum as vorbi despre un film de ultima ora, si incerc sa va fac sa-l vedeti ci despre un film vechi pe care l-ati vazut cu totii.

Combinatia de policier aproape britanic cu viata minerilor din Valaea Jiului este cel putin dementa....e precum combinatia de friptura cu frisca cu diferenta ca Pintilie e un bucatar mai priceput si nu-ti cade greu la stomac ba chiar te revigoreaza.

Filmul e cu niste crime in serii in subteranele miniere. Si deci, cu un criminal in serie. Miner. Cool enough.

Problema e ca nu mi-a placut deloc cum e rezolvata dpdv narativ intriga. Solutia e fragila. Am fost total dezamagita cand procurorul a descoperit ca autorul crimelor este vai, un fost miner, nebun, care s-a aruncat intr-o fantana miniera si a ramas acolo pt restul vietii si ii omora pe mineri pt hrana....slab, neinspirat.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif