View Single Post
Old 31 Jul 2009, 08:03   #18
vave
cu v mic
 
vave
 
Join Date: Oct 2008
Location: Claudiopolis
Posts: 2,435
De ceva vreme am tot vrut să văd şi eu un film 3D, dar nu se nimerea nicicum [desenele animate erau dublate în română, lucru pe care nu îl suport, iar filmele nu prezentau un interes deosebit]. Toate astea până când am aflat de Ice Age 3, care era titrat. Nu am pierdut prea mult timp şi m-am dus.

În primul rând cred că este una dintre puţinele continuări ale desenelor animate ce mi-a plăcut. Nu mi s-a părut deloc că s-a mai tras un film doar de dragul de a se trage. Cei doi mamuţi se pregătesc să îşi înceapă viaţa de părinţi, lucru ce va schima câte ceva între ei şi prietenii lor. Evident că Sid nu se poate abţine din a fi el însuşi şi se hotăreşte să fie “mămica” unor trei ouă cam uriaşe. Toate astea pentru că îşi doreşte să aibă o familie. De aici începe aventura celorlalţi când se hotăresc să îl salveze pe Sid care a fost “uşor” răpit de adevărata mamă, un dinozaur. Vor descoperi curând o nouă lume, ajutaţi de o nevăstuică ce le va fi ghid. Mi-e greu să cred că te poţi uita la întregul desen animat fără să râzi măcar o dată. Nu este uitat nici veveriţoiul cu ghinda sa, ce întâmpină şi el noi provocări.

Partea de 3D a fost într-adevăr impresionantă. Cele mai interesante mi s-au părut panoramările pentru că atunci chiar simţeam un fel de gol în stomac. Mi-a plăcut mult senzaţia pe care am avut-o în timpul urmăririi unei gazele şi spre sfârşit apariţia fulgului de nea. Totuşi ca purtătoare de ochelari de vedere, ochelarii speciali mi-au cauzat uşoare probleme. Până la urmă m-am obişnuit şi cu ei deşi mi se părea destul de dificil la început.
__________________
E prea clişeic să spui că e clişeic.
vave is offline   Reply With Quote sendpm.gif