View Single Post
Old 25 Jul 2009, 09:15   #12
Dragomara
Banned
 
Dragomara
 
Join Date: Dec 2007
Location: Axiopolis
Posts: 2,871
Send a message via Yahoo to Dragomara
Originally Posted by keepwalking:
Trebuie sa ma recunosc invins de umorile celor de "dincolo".
...
In concluzie, nu plec de pe acest forum, nu ma duc nici pe "celalalt", insa imi ramane un gust amar.
io nu am intrat şi nici nu voi intra nici măcar din curiozitate pe acel forum, pentru că nu văd cum un om care nu mi-a spus mai nimic aici îmi va spune ceva în altă parte?!

cât despre luptele virtuale, jigniri, răzbunări de 2 lei şi persecuţii de grădiniţă, chiar nu mă mai miră nimic, ele sunt condiţia sine qua non a Internetului. acum tb să recunosc că pe vremuri am întâlnit şi câteva situaţii opuse, care la acel moment m-au făcut să stau on-line 24 din 24, şi să-i cunosc/ vb mai mult cu "virtualii" decât cu cei de lângă mine.

personal cred că Internetul e tărâmul frustraţilor (eufemism pentru nebuni) şi obsedaţilor sexual.

aaa... şi încă ceva, Keep nu eşti frustat, şi nici prost. ALS pozează, io cred că a cam rămas fără războaie, şi implicit fără inamici. nu cunoşti un om într-o viaţă, darmite în 2 întrevederi. şi apoi nu ar tb să uiţi că suntem iubiţi atâta vreme cât suntem folosiţi sau se pot trage oarece foloase din prietenia cu noi. şi asta e într-adevăr problemă de caracter, şi din păcate ea există de la facerea lumii.

----
@ redmen - nu ai greşit cu nimic. "după" în loc de "de pe" este marca noastră, a oltenilor. am aflat asta în prima oră de lb. română în Dobrogea.
Dragomara is offline   sendpm.gif