View Single Post
Old 24 Jul 2009, 21:13   #5
Dragomara
Banned
 
Dragomara
 
Join Date: Dec 2007
Location: Axiopolis
Posts: 2,871
Send a message via Yahoo to Dragomara
Wink

Originally Posted by redmen:
Invit toti userii care au emigrat de pe acest forum prin alte parti ... sa vina cu o ultima postare sa ne explice care au fost motivele pentru care nu s`au mai simtit bine aici.O bucatica de sinceritate asa de ramas bun.

P.S. Rog moderatorii sa nu stearga acest topic.Multumesc.

nu cred că e vb de simţit bine, nu pentru asta m-am înscris pe acest site. evident că am să fac pe deşteapta şi am să zic că am avut într-adevăr un scop cultural. scop nerealizat, din păcate. nu vreau să acuz pe nimeni, cere timp, consum nervos, talent şi de ce nu pasiune în a-l face pe cel de lângă tine măcar curios, dacă nu novice hobby-ului tău, în cazul nostru filmul. trebuie să recunosc totuşi că am rămas cu ceva nume de regizori şi ceva filme. un singur om m-a făcut să văd un singur film, asta unde totuşi obişnuiam la început să citesc mai toate cronicile. mai nou nu mai citesc niciuna şi nici nu mă uit, ca acum 1 an, la toate filmele noi. acum mă uit la filme în funcţie de regizor, când îmi place unul încerc să-i îi văd toate filmele.

aaaa... şi ar mai fi o chestie, tot mai multe îmi spun tot mai puţin. calitatea (aici intrând şi valoarea, autenticitatea şi utilitatea) informaţiei postate pe Net mi se pare că a scăzut în ultimii ani, sau probabil că nu ştiu eu unde să citesc. banking şi shopping asta mi-a mai rămas din 12 ani de on-line aproape 24 din 24.
Dragomara is offline   sendpm.gif