View Single Post
Old 22 Jul 2009, 18:24   #1025
stefan_c
Senior

stefan_c

Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by stefan_c:
daca tu imi explici ce legatura are ""expresie folosita de fatuci atunci cand penisul este varat la maxim in interiorul cavitatii vaginale" cu iesitul la film... at esti cel mai tare
OMFG - "Oh my fucking God!" log-line vizibil pe posterul filmului Gossip Girl avut de EgOisM la avatar pana mai alaltaieri.
Si nu ma intelege gresit! Nu aveam nimic cu acel avatar! Ba chiar o apreciez pt curajul nonconformisto-dezinhibat de care a dat dovada! Ba chiar imi pare rau ca si l-a schimbat!
Eu am ceva cu ATITUDINEA ei care desi NU ERA O SFANTA INOCENTA pe acest forum, AVEA PRETENTIA SA NE TINEM COMENTARIILE IN PANTALONI !!!! REPET: IN PANTALONI !!!!
Ce nu e clar?!????.......

pentru ca va cunoaste mult prea bine.. si stie ca va legatzi de orice ..mai ales tu de ea..de asta aceea remarca...kre a fost destul de isteatza ahh...dar ce va atacatzi cnd o fata kre arata bine, are si ceva in cap si nu putetzi s-o mai facetzi voi in toate felurile
de ce "pantaloni"? ... hmmm..pentru ca mai toate comentariile la adresa ei sunt misogine si gandite cu capu din pantaloni..hmm..oare de asta? poate k da...poate k nu
si prin "voi" ..ma refer la cei k tine de pe forum..pentru ca mai sunt ...

Last edited by stefan_c : 22 Jul 2009 at 18:27.
stefan_c is offline   Reply With Quote sendpm.gif