Originally Posted by Neuptolem:
Ocupa-te de el, Mistah J!  Ma duc sa trag de niste gantere apoi imi spal niste haine. 
|
hmmm.. ai catzel asa ascultator? ... ce sa se ocupa ala de mine mah... sa ce? sa ma faca sa ma amuz mai tare decat sunt akm amuzat.? nimeni de pe forumul asta nu ma poate leza cu absolut nimic... sincer.. asa ca... sunt tare curios cum se poate "ocupa" acest individ de mine ... si suna asa .. ca si cum un peste isi comanda "fetitza" ...ocupa-te de clientu x

...asta e mistah j pentru u?
faza cu ganterele a fost geniala

) zau... nu potzi scapa o sansa sa te mai dai rotund cu ceva...ce farmec avea comentariul asta cu ganterele? nici unu..iti zic eu ...
fugi si spala haine si lasa-ma pe mine...
si ..sincer...da...as vrea sa va vad si eu pozele "reale" ..putzina transparentza si realitate nu cred k strica..ne-am obisnuit sa traim in spatele unor "personaje" de pe forum ...create de propria noastra imaginatie... isi face omul o parere despre x de pe forum...cand de fapt in viatza de zi cu zi.. e opusul a ceea ce vrea sa para
ex:
nick pe forum: nemesis ....
nume real: vasile
ce vrea sa para: un intelectual, mare "ladies man", cu un trup sculptat la sala, fara rival si etc
realitate: mic, absolvent de liceu(cu greu), gras, sub papucul nevestei, omul "mereu aproape" de o reusita reala in viatza...
va facetzi voi o idee.. nu tre sa mai adaug nimic