Originally Posted by stefan-c:
nu vad ce legatura avea chestia aia cu iesitul la film propus de cineva de pe forum
|
Atunci va trebui sa recitesti mesajul meu!
ma irita comentariile cu tenta sexuala si aberante pe care le faci, total off topic ... ?...
|
Reciteste mesajul, am spus! Am explicat acolo subtil.
cine se da macho? hai sa fim seriosi "omule"
|
Pai fii serios!
si nu e prima oara cnd ne impartasesti reusitele tale din domeniul asta...chiar daca nimeni nu te-a intrebat vreodata "cum stai cu dragostea?"..
|
Ti s-a parut ca ma laud ca am parte de sex? Jesus!
din pacate pentru acest forum, esti un fel de judex 2 ...altceva?
|
Why? Ca spui tu?
numele meu e ala real ... poza mea e aia reala... eu nu ma ascund dupa pseudonime si nush ce avatar.
|
Eh, bai curajosule! ce-s facem?..."Poza ta e aia reala..." Nu te intrebi de ce altii nu-si pun foto reala? Crezi ca ma feresc de cineva anume? Crezi ca mi-e frica de cineva anume? Ma "ascund" de populatia din real life care ma stie ex-net ori de persoanele din spatele forumistilor? Ia gandeste-te. Pur si simplu nu-mi place sa amestec netul cu viata reala, e cu totul o alta dimensiune si o combinatie din cele doua devine ceva obositor ca activitate si energie consumata. Si-mi place sa ma simt liber, traiesc intr-o tara libera chiar daca mai incearca unii sau altii sa ne subjuge cu "dominatiile" lor smekeresti.
----
Ocupa-te de el, Mistah J!

Ma duc sa trag de niste gantere apoi imi spal niste haine.