Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 20 Jul 2009, 22:27   #473
stefan_c
Senior

stefan_c

"expresie folosita de fatuci atunci cand penisul este varat la maxim in interiorul cavitatii vaginale" ...
poftim de ce te-am facut obsedat.... nu vad ce legatura avea chestia aia cu iesitul la film propus de cineva de pe forum.. deci.. te rog..nu te intreba de ce te fac penibil si obsedat...
hmm..eu, macho? de ce? k ma irita comentariile cu tenta sexuala si aberante pe care le faci, total off topic ... ? si mai ales la adresa unei persoane cu care nu ai absolut nici cea mai mica legatura..decat k postatzi pe un forum...
"... chiar acum ma duc sa reiau niste activitati ce ma plaseaza automat peste 80% din masculii "teribili" ai romanicii doar prin faptul ca le practic pur si simplu, fara a mai fi nevoie sa obtin niste rezultate senzationale...whatever...
....am parte de el la orice ora imi doresc, e adevarat ca nu cu toate pe care mi le doresc dar intelegi si tu ca n-are rost o astfel de discutie, sa ne "dam" "mari" si "tari" in scule...ma plictisesc pt ca nu ma motiveaza. Nu simt nevoia sa-ti demonstrez tie nush ce. De altfel niciodata nu am simtit nevoia sa ma laud ca ce mascul feroce-s io pe langa persoane de acelasi sex, fetele stiu f bine niste lucruri. De altfel si putinii barbati de caracter ce reusesc sa le satisfaca atat psihic cat si dpdv sexual."

cine se da macho? hai sa fim seriosi "omule" ... si nu e prima oara cnd ne impartasesti reusitele tale din domeniul asta...chiar daca nimeni nu te-a intrebat vreodata "cum stai cu dragostea?"..
de ce intru pe forum? ca sa ma amuz de tine si de incercarile tale de a parea interesant .. din pacate pentru acest forum, esti un fel de judex 2 ...altceva?

Last edited by stefan_c : 20 Jul 2009 at 22:36.
stefan_c is offline   sendpm.gif