Originally Posted by stefan_c:
nu te pot numii decat un obsedat si un frustrat sexual.. si da..e un atac la persoana ta.. dereglat erai..stai tu linistit ...
suntetzi mai penibil si patetici decat prevede legea  si nu-mi pasa k am repetat "penibil si patetic" ..o mai zic o data ...penibil,patetic 
forumist esuat ce esti  mari si tari pe forum...niste esecuri totale in viatza de zi cu zi ..
odihneste-te in pace in mediocritatea de care vrei sa scapi prin niste aberatii pe forum..si prin niste off-topicuri total aiurea..
|
Aaaa...am si eu o intrebare: de ce ai intrat tu pe acest forum??...
Vrei sa ne pocim pe net, stefane?
Nu cred ca e nevoie sa-ti spun tie ca nu ma simt deloc
penibil, patetic,
esec total in viata de zi cu zi,

si alte calificative d-astea smekeresti care te fac pe tine sa te simti macho (Auh! Auh! Auh! Auh!) ai vazut cum fac spartanii...spre "curiozitatea" ta, chiar acum ma duc sa reiau niste activitati ce ma plaseaza automat peste 80% din masculii "teribili" ai romanicii doar prin faptul ca le practic pur si simplu, fara a mai fi nevoie sa obtin niste rezultate senzationale...whatever...
Si inainte sa faci pe cineva frustrat sexual si obsedat, mai bine ti-ai folosi putin neuronii si imaginatia, sexul nu e o prioritate pt unul ca mine, am parte de el la orice ora imi doresc, e adevarat ca nu cu toate pe care mi le doresc dar intelegi si tu ca n-are rost o astfel de discutie, sa ne "dam" "mari" si "tari" in scule...ma plictisesc pt ca nu ma motiveaza. Nu simt nevoia sa-ti demonstrez tie nush ce. De altfel niciodata nu am simtit nevoia sa ma laud ca ce mascul feroce-s io pe langa persoane de acelasi sex, fetele stiu f bine niste lucruri. De altfel si putinii barbati de caracter ce reusesc sa le satisfaca atat psihic cat si dpdv sexual.
nu te interesa iesirea asta...
|
De ce? Nu am voie sa citesc forumul? Atata timp cat anuntam public ce facem in ziua cutare e justificabil sa ne spunem o parere. Ori macar sa incercam...
trebuia sa taci si gata...[/
|
Are you sure?!
----
Mai fratilor, cum ii recrutati pe oamenii astia?