Originally Posted by EgOisM:
Stabiliti data si filmul,si fara comentarii stupide,haideti la film!
Astia care nu au de gand sa vina,ci doar sa comenteze,ii rog sa isi tina ideile in pantaloni.So?
|
S-o!
Aaaa...Cea mai sexy-betonata tipa de pe forum, actuala Miss CineMagia, si-a scris la mesajul de subsol
"Haven't you heard ,i'm the crazy bitch around here!" dupa care a mai bagat un "pupic" virtual (nu stiu cum dracu l-a bagat acolo), si-a tras un avatar "de zile mari" cu emblema vizuala a serialului de televiziune din 2007:
"Gossip Girl" ce are ca subiect
intrigile amoroase, gelozia si petrecerile fabuloase ale unor tineri putrezi de bogati din Upper East Side care n-au grija zilei de maine, afis printat cu mesajul subliminal "OMFG" in traducere si pt baietii din satele Giubega si Radomiresti:
"Oh my fucking God!" -
expresie folosita de fatuci atunci cand penisul este varat la maxim in interiorul cavitatii vaginale-, ne invita la filmul cu horrori
Drag Me to Hell -
"Tarata in iad" la care bineinteles ca va sosi la brat cu boyfriend-ul ei - ce pun pariu ca e leit combinatia perfecta matematic-adn-izata intre Penn Badgley, Chace Crawford si Ed Westwick (protagonistii serialului de mai sus) - si ne roaga sa nu comentam daca nu venim la acest film iar pe deasupra sa ne tinem comentariile in pantaloni!!
?
M-am dereglat eu sau totul e de-a-ndoaselea???