Are logica ce spui tu dar logica este ceva predictibil. La mize mici sunt jucatori mai slabi, prin urmare ei pot fi usor pacaliti. La mize mari sunt jucatori mai buni care se vor prinde repede ca te tii de bancuri. La cash&mize mari e periculos sa te hazardezi cu jocul asta pentru ca cine vine cu tine vine pentru ca are carte si o sa te trezesti ca joci tu contra restu lumii. merge dar rar. in fine, fiecare cu metoda lui. eu de exemplu am coborat de la mesele de 50$ la 20$ pentru ca jocul era mai loose si efectiv faceam mai multi bani.
te-am intrebat de cash out pentru ca dupa ce am inceput sa scot bani, a inceput o perioada de gherle destul de dubioasa. cartea venea suspect de prost si diferenta era destul de mare. am patit asta pe doua site-uri si mai am un prieten care juca si care mi-a spus ca a patit la fel. La tournamente nu am observat vreo modificare dar la cash a fost dezastru. A trebuit sa abandonez site-urile respective. Eram curios daca ai patit ceva similar, dar daca joci mai mult tournamente probabail ca nu.