Thread: In suturi!!!
View Single Post
Old 18 Jul 2009, 23:56   #463
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by illotempore2002:
astept sa-mi raspunzi la intrebarea poti sa-mi explici asa pe scurt, pe ce ti s-a mai pus pata de data asta?
Pot sa-ti spun doar ca nu e ceva atat de periculos incat sa-ti perturbe buna-dispozitie din concediu. Nu vreau sa ajung la (CENZURAT DE NEUPTOLEM), vreau sa ajung la Condica. Atat.
Pt (CENZURAT DE NEUPTOLEM) duc eu lupte in real life, asta e mai mult un antrenament inviorator.

Originally Posted by illotempore2002:
eram singura de pe forumul asta care te mai baga in seama. acuma nu o sa te mai bage nimeni.
Mda, relaxarea te-a scos din uz, te dai de gol de niste chestii patologice.
NU-MI PASA SA MA MAI BAGE IN SEAMA CEI DE TEAPA TA !
Nu-mi doersc oameni ca tine in jurul meu!
Nu doresc sa cunosc fatuci ca tine!
Detest film-makerii si pseudo-artistii asemeni tie!
Si prin faptul ca zici ca erai singura care ma mai baga in seama iar tu, asta, tipa singura care ma mai baga in seama ti-ai permis sa arunci in aer dinamita cu "copite din portelan casabile de Boemia", nu face decat sa denigreze imaginea acestui forum! Nu stiu cine se identifica cu tine si te ridica pe piedestaluri, poate doar nebunii! Ei bine, nu-mi pasa de nebunii astia! Nu vreau sa ma simnt aici ca la Ospiciu! Nu e o Jungla Virtuala in care nesimtirea si dezmatul, tradarile si bataile de joc, grosolaniile si jignirile sunt la ele acasa!
VA FI LEGE SI ORDINE DUPA ACEST RAZBOI !!!!
----
Vacanta placuta! Megaconcediu odihnitor! I will be there!

Last edited by Neuptolem : 20 Jul 2009 at 16:41.
Neuptolem is offline   sendpm.gif