Originally Posted by illotempore2002:
Neuptolem,
ce ai draga de gand?
|
----
In primul rand, nu ti-a permis nimeni sa-mi vorbesti cu apelativul
draga.
Nu e o calamitate. Ceea ce ai facut tu e o calamitate! Eu sunt numai repercusiunile acelei calamitati! Adica ceva si mai si!
Fireste ca nu (mai) esti enemy-ul meu..ai fost!
Acum nu mai exista nimic in mine fata de tine, nici macar ura. Si asta ma va determina sa tratez lupta cat se poate de eficient si perpendicular!
Vorbesti de mesaje private, no, nicidecum, nu-mi sta in fire..probabil ca nu ai reusit sa ma cunosti in "relatia" noastra de cinci lei (> 2 lei cu ceva..), asta e cu atat mai grav pt tine. Postarea unor mesaje private arunca
executantul intr-o pozitie deterioranta. Iar eu nu am de gand sa-mi bat joc de mine. Nu, nu eu! Te-ai ocupat tu de asta destul.
Imi voi bate joc de tine!
Originally Posted by illotempore2002:
p.s. orice ai face, o sa ma lase rece. De la unul ca tine ma astept la atat de multe incat nimic nu m-ar mira si lua prin surprindere. Hai, mult succes!
|
Iti simt teama pe nari. Sa stii ca nu te va ajuta prea mult, numai imi va inlesni victoria.
Nu am nevoie de "succesul" tau, baby! Vreau sa am parte de ghinion, 'tzelegi, de ESEC.
Sa ma banneze astia de pe CineMagia! Pricepi, baby? Cu ocazia asta voi demonstra niste treburi iar acest site va pierde pe viitor din cauza bannarii mele! Mai degraba, din cauza ta, baby.
Deci, vezi tu, e o situatie fara iesire. Fara o iesire cu binele triumfand. Te-ai ocupat tu foarte foarte bine sa nu se poata sfarsi cu bine! Si ca orice razboi bun, finalul va fi unul tragic.
Fiindca, 'tzelegi baby, s-a cam dus cu smekeria, cu dezmatzul tau! Sunt satul! Satul pana peste cap!
Destul cu vorbaraiele, voi trece la fapte, cat de curand! De altfel nu vor exista victime colaterale intre personajele care prin bunul simt au steagul alb ridicat, lupta se va da intre noi doi, intre mine si lacunele acestui forum pe care le-au resimtit tot cei prezenti aici si cu atat mai mult percepute de mine weekendul trecut.
----
Ne vedem in ring! "

"
----
I'll be back!!!!