Originally Posted by Judex:
|
Avem aici trei indivizi care chiar nu au nimic in comun cu productia de film: Liviu, Twinsen si Neuptolem. In apararea lor vine [FRAGMENT OFENSIV, CENZURAT DE MODERATOR]. Chiar trebuie sa ascultam ineptiile manageriale ale acestor indivizi fix in domeniul cinematografiei romanesti?
|
Okay! Am tot gandit problema asta de-a lungul timpului de cand scriu pe forumul asta. Subiectul are dreptate in privinta mea, nu e nici tragic si nici umilitor, e chiar perfect normal.
Cum toate intersectiile mele cu lumea filmului (cinematografia romaneasca) s-ar traduce doar prin focul scenariilor si pasiunea vizionarii unor filme, plus forumul CineMagia..e de asteptat.
Viata turbulenta pe care o duc nu-mi permite sa intru in bransa asta nici macar sa vad cam cum sta treaba. Cu ocazia asta voi face tot efortul sa-mi promit macar mie ca la probleme atat de acute ce se vor trata pe forum, voi incerca sa ma documentez cel putin cu Internetul ori alte surse, conversatii cu oameni din lumea filmului pe messenger, etc. Privind problema de mai sus, nu am avut nici timpul, nici pregatirea, dar in principal nici macar motivatia ori entuziasmul studierii mai amanuntite, pt ca, judec eu, dupa o regula bizara voua, insa rodata pe viata de zi cu zi: astfel de discutii nu au un rezultat palpabil si orice ai zice sau nezice satisfactia personala intr-un final va fi aceeasi. Ca esti mare critic ori regizor la inceput de drum sau scenarist infocat fara scoala de cinema, nu vei castiga nimic in plus fata de celalalt daca intorci "problema" pe toate fetele si ii "AFLI" misterul, "SOLUTIA MIRACULOASA".
Originally Posted by Pitbull:
|
iar Neuptolem, cum stim cu totii, are farmecul lui inofensiv.
|
Pitbull, te rog pe viitor sa nu mai incerci sa multumesti si leul si amandina, okay? Prin "farmecul" ma complimentai pe mine ca sa ma potolesti - chipurile - sau ceva asemanator iar cu "inofensiv" il multumeai in orgoliul de cacat marca Judex la modul ca sunt: neimportant, nepriceput, si cum se mai traduce. "referirea" asta, "judecata" asta, nu isi avea rostul.
Deci sa stabilim clar: nu sunt nici inofensiv, n-am nici farmec.
Inofensivii nu scriu 2000 de mesaje pe forumuri si nu duc lupte fara a primi bann, iar
fermecatorii nu au nevoie de forumuri, se descurca si in viata reala.
Originally Posted by Pitbull:
|
Ti-am explicat cä nu e cazul sä te tot simti ofuscat fiindcä nu te vrea, cä asta i se poate întâmpla oricui,
|
Da-mi voie sa rad apoi poti sa stergi partea asta!

Incredibil! Cu siguranta de Cartea Recordurilor! Nu credeam sa dau pe net de chestii de genu' asta!
Mesaj scris aseara la 00:00 dar mi-a picat netul si l-am salvat in notepad.