Originally Posted by Judex:
Originally Posted by stefan_c:
Originally Posted by Judex:
La acuzele individului mentionez ca este vorba de exercitii de scenaristica, nimic serios. Nu exista nici macar o tentativa in situatia invocata de inculpabil.
Felul in care a raspuns individul acestor glume se incadreaza in categoria "infractiuni". Pentru acest tip de infractiuni Codul Penal prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani. Sunt dispus sa nu depun plangere daca proprietarii acestui forum vor reglementa situatia cum se cuvine.
|
mah omule..ma lasi cu scenaristica ta cu tot? m-ai amenintzat cnd ai crezut tu k m-am culcat cu cineva anume... asa k ..jet copil frustrat ce esti...  depune plangere unde vrea muschiuletzu tau de om nebun si fara minte... am dovada clara k ce zici tu aici e minciuna pe fatza... daca cineva ar trebui sa depuna plangere...ar trebui sa fiu eu...k eu am fost cel amenintzat de un nebun 
|
Detin si pot prezenta dovada efectuarii unor exercitii de scenaristica in compania unei persoane de care este posibil sa aminteasca inculpabilul in depozitia sa.
Invectivele suplimentare care mi se aduc pot constitui circumstante agravante in acest caz.
|
omule... jur k nu te condamn pe tine..pe cuvant...e numai vina mea k dau atentie unui asemenea specimen.. pentru asta nu am scuze
prezinta ce dovezi vrei tu ..i don't give a sh**! i don't give a sh** about u! bye bye!

in viata mea n-am intalnit un om k tine...pe cuvant ... esti genial ...de penibil...te las ca deja imi pierd timpu cu totzi looseri