Originally Posted by Judex:
La acuzele individului mentionez ca este vorba de exercitii de scenaristica, nimic serios. Nu exista nici macar o tentativa in situatia invocata de inculpabil.
Felul in care a raspuns individul acestor glume se incadreaza in categoria "infractiuni". Pentru acest tip de infractiuni Codul Penal prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani. Sunt dispus sa nu depun plangere daca proprietarii acestui forum vor reglementa situatia cum se cuvine.
|
mah omule..ma lasi cu scenaristica ta cu tot? m-ai amenintzat cnd ai crezut tu k m-am culcat cu cineva anume... asa k ..jet copil frustrat ce esti...

depune plangere unde vrea muschiuletzu tau de om nebun si fara minte... am dovada clara k ce zici tu aici e minciuna pe fatza... daca cineva ar trebui sa depuna plangere...ar trebui sa fiu eu...k eu am fost cel amenintzat de un nebun
glume?

vrei sa fac iar publice mesajele alea sa vedem daca sunt glume sau nu? cand cineva iti trimite un mesaj cu subiectul "mori" ..e gluma?

oricum...tu esti tare in gura pe forum..dar in realitate esti un om minuscul...frustrat..obsedat si toate cele... am o lista intreaga de adjective de genul asta pt tine... si se mai gasesc daca e nevoie...
nu eu sunt cel care dezvolta obsesii pentru fete de pe forum apoi amenintz altzi useri kre sunt prieteni cu respectivele...asa k... nu mai incerca sa iesi basma curata din toata chestia asta..k lumea stie ce esti cu adevarat